Sačuvaj

Opis

Na prodaju imanje u Sefkerinu, sa kućom i pomoćnim objektima, pogodno i za stanovanje, ali i za poslovanje. Objekti su sagrađeni od čvrstog materijala i svi su uknjiženi. Na placu se nalaze i stabla voća, dekorativno drveće, cveće. Imanje je u celosti ograđeno i zaštićeno žičanom gustom ogradom, što Vam pruža dodatnu privatnost. Površina imanja je 32 ara.

Kuća je površine 120 m2 , potpuno renovirana , sa novim prozorima vratima , verandom i u celokupnoj kući je centralno grejanje na pelet ili struju. Kuća je jako svetla i prozračna što joj omogućava veliki izvor prirodne svetlosti. Iz kuće izlazite na baštu i novi prelep letnjikovac.

Pomoćni objekti ukupne površine cca 180m2 se sastoje od proizvodne hale, magacina, hladnjače, štala, itd.

Ovo prelepo imanje na samo 35km od Beograda, omogućiće Vam da pronadjete svoju oazu mira od gradske gužve i buke.

Prednosti

  • /

Grejanje

  • Electricity

Bezbednost

  • /

lokacija

Vuka Karadžića, -- Ostalo

AGENT

Dušica Glavinić

Agent za nekretnine

+381 11 32 43 274
+381 (0)65 344 75 76

Dušica je licencirani konsultant za nekretnine sa više od osam godina iskustva na domaćem tržištu. Posvećena je prodaji stambenih i poslovnih objekata, pretežno novogradnji, a posebno je fokusirana na projektnu prodaju i ekskluzivne pojedinačne nekretnine. Svojim znanjem i iskustvom pomaže svojim klijentima da ostvare sve njihove želje i ciljeve prilikom kupovine nekretnine. Svojom posvešćenošću, Dušica će kupovinu ili prodaju Vaše nekretnine učiniti pravim zadovoljstvom.